12. kesäkuuta 2014

Summer is for reading!

Noniin eli aijon myydä pois suurimman osan/kaikki mangat joita tuolta hyllyltä löytyy. Toivottavasti löytyisi kiinnostuneita!

Myyn kaikki mangani hintaan 3.20 € - 5.00 € (alkuperäinen 5.90 € - 6.90 €) sarjoina, en erikseen. (ainakin nyt näin alkuun) Kaikki ovat todella hyvässä kunnossa, kuin uusia!

Laittakaa viestiä kommentteihin tai sähköpostiini jos olette kiinnostuneita!
moonaaam@gmail.com

Vampire Knight

Vampyyreita on olemassa. Niitä ei vain huomaa...
Cross-akatemiassa oppilaat on jaettu päivä- ja yöryhmiin. Epätavallisen kauniit yölliset opiskelijapojat ovat päivänvalossa pänttäävien tyttöjen ihastelevien katseiden kohteita. Yuukin tehtävänä on pitää päiväryhmäläiset autuaan tietämättöminä siitä tosiasiasta, että he ihailevat verenjanonsa tukahduttaneita vampyyrejä. Helpommin sanottu kuin tehty, varsinkin kun apuna toimiva Zero on varma, että vampyyreillä on pahoja aikeita...
Jatkuva sarja 12/15+
Jännitys/Romantiikka
Ikäsuositus 13+

Karin

Vampyyritarina, joka on verta(a)nsa vailla!
Pienen vampyyrin isot ongelmat
Karin on söpö lukiotyttö, joka on vampyyri! Hän ei ime uhrejaan tyhjiin - päinvastoin hän pumppaa heidät täyteen omalla verellään! Siitä huolimatta hänen on pidettävä vertahyytävä piirre salassa. Hän selviää jotenkuten arjen haasteista, kunnes hänen luokalleen tulee poika, jonka läheisyydessä Karin alkaa tuottaa verta kuin meijeri maitoa! Luvassa on siis noloja tilanteita, päätöntä kohellusta ja hemoglobiinia pursuavaa tilannekomiikkaa!
Koko sarja!
Komedia
Ikäsuositus 13+

Kuroshitsuji - Piru hovimestariksi

Hovimestari hallitsee kaiken!
Sebastian on arvostetun Phantomhiven aristokraattisuvun täydellinen hovimestari. Hän on tietävä, oppinut, tyylikäs, loistava kokki ja taitaa taistelulajit. Silti hän saa juosta pikimustan frakin liepeet liehuen itsekkään 12-vuotiaan isäntänsä asioilla.

Yliluonnollisen taitavan hovimestarin palvelukset eivät kuitenkaan ole ilmaisia ja lopullisen palkkion joutuu maksamaan nuori isäntä. Sitä ennen parivaljakon pitää selvittää Lontoon alamaailman saloja ja kostaa pari murhaa.
Jatkuva sarja 10/14+
Jännitys/fantasia
Ikäsuositus 14+

K-ON!

Koulun tyttöjen musiikkikerho tarvitsee ehdottomasti yhden jäsenen lisää, jotta sen toimintaa voidaan jatkaa. Pakkoraossa ryhmä rekrytoi joukkoonsa musiikillisen ummikon, jota muut pitävät erehdyksessä varsinaisena kitaravirtuoosina. Väärinkäsitysten - ja lukuisten kakunpalasten - jälkeen musikantit löytävät yhteisen sävelen ja aloittavat rankan harjoittelun, jonka tuoksinnassa paljastuu varsinaisia piilolahjakkuuksia.
Koko sarja + K-ON! College
Lisäosa K-ON! Highschool puuttuu
Moe/kouluhuumori
Ikäsuositus 10+

Pichi Pichi Pitch

Kaunis Lucia on paitsi tavallinen koululainen, myös merenneito. Hänen tehtävänään on pelastaa maailman seitsemän merta niitä uhkaavalta vaaralta. Onneksi Lucia ja hänen merenneito-ystävänsä voivat tehdä ihmeitä taikahelmien antamilla "pichi pichi" - äänillään.

Merenneito-Lucia pelastaa komean surffaripojan, Kaiton, hukkumasta. Kaitolla ei ole aavistustakaan siitä, että tämä salaperäinen merenneito on tuttu Lucia - mutta Lucia on päättänyt voittaa Kaiton sydämen...
Koko sarja!

Chi's Sweet Home

Kissanpentu eksyy emostaan ja löytää uuden kodin Yamadan perheen luota. Tästä alkaa kommelluksien täyttämä yhteiselo, jossa joutuvat koetukselle sekä kissan että ihmisten kärsivällisyys - ja erityisesti lukijan nauruhermot!

Chi's Sweet Home - Oma koti kullan kallis on herttaisenhulvaton sarjakuva, joka valottaa kissanelämää niin lemmikin itsensä kuin ihmisenkin näkökulmasta.
Kaikki suomessa ilmestyneet osat!

Hamsteripäiväkirjat

Jyrsijät tulevat!
Itsepäinen Shigecchi, hysteerinen Endoo ja laiskanpulskea Puh ovat kuusioisaisen Hamsteripäiväkirjat-sarjan päähenkilöt, jotka sulattavat paatuneimmankin sydämen. Sarjakuvapiirtäjä Medetai kertoo hilpeitä tarinoita hamstereidensa arjesta. Sarja tajoaa myös mainioita vinkkejä hamsteriomistajille tai seillaisiksi aikoville!
Koko sarja!

Happy Happy Clover

Puolikuun metsä on täynnä seikkailuja. Chima-jänö pörröisine tovereineen on aina utelias ja valmiina hauskanpitoon!
Kaikki suomessa ilmestyneet osat!


1. Finlandia (koko sarja 9.60 €)

Suomeen ja jouluun hurahtanut japanilainen vaihto-oppilastyttö Airi opiskelee joulupukkeja ja tonttuja kouluttavassa Finlandiassa. Tontuksi valmistumista mutkistaa sopivimman harjoituspartnerin vastahankaisuus. 
Miksi ihmeessä isäntäperheen nuori ja komea Cain ei suostu pukiksi?
Huumori/romantiikka
2. osainen

2. Suzunari (koko sarja 9.60 €)

Kaede Takamura on tavallinen teini, joka taistelee murrosiän haasteiden parissa, kun hän kohtaa kaksoissiskonsa - vai miksi pitäisi kutsua lähes täydellistä kaksoisolentoa, jolla on kuitenkin kissankorvat?! Kaeden perheellä ei ole mitään epäilyksiä adoptoida tuota outoa, huoletonta kissatyttöä, joka nimetään suzukksi. Hän vaikuttaa olevan tietämätön kaikesta, mikä tietää lähes loppumattomalta tuntuvaa kouluvuotta Kaede raasulle...
Huumori
Ikäsuositus 12+
2. osainen

3. Odota että rakastun   3.20 €

En tajua mitä Hikami meinaa. Välituntisin hän valtaa pulpettini ja juttelee leppoisasti kavereidensa kanssa. Hänen kaltaisensa suositut pojat, jotka luulevat liikoja itsestään ovat mielestäni ärsyttäviä. Joka tapauksessa juttu on niin, että onnistuin vahingossa poistamaan kaikki puhelinnumerot hänen kännykästään...nyt minun on korvattava se jotenkin. 
Mutta kuulinko oikein...hän haluaa minut orjakseen? Ja miksi hän on alkanut nappaamaan silmälasini ja avaamaan lettini? Mitä hän oikein aikoo tehdä minulle?
Sisältö:
Odota että rakastun
Valheen ja rakkauden alku
1/3 poikaystävä
Olin jo poissa kun tapasit minut
Ikäsuositus 12+ 
1. osainen

3. Vampire Crisis  3.20 €

Hisoka turvautuu mustaan magiaan kostaakseen entiselle poikaystävälleen, mutta hänellä käy niin huono tuuri, että hän onnistuukin kutsumaan esiin... vampyyrin nimeltään Rainford! Vampyyri lupaa täyttää yhden hänen toiveensa, jos hän antaa vastalahjaksi vertaan. Hisoka epäröi ja tilanne muuttuu vielä vaikeammaksi, kun hän yhtäkkiä huomaa olevansa oudon ihastunut ystävälliseen, mutta omituiseen Rainiin...
Mitä tapahtuu kun Hisoka ei enää haluakaan, että vampyyri katoaa viikon kuluttua?
Sisällys:
Vampire Crisis/ Vampire Emotion
Sata pyyntöä ja yksi toive
Sinä ja vain sinä
Enkeli 10 vuoden kuluttua
 Ikäsuositus 12+
1. osainen


4. S.S. ASTRO   3.20 €

Opettajainhuoneen salat paljastuvat!
Uusi lukuvuosi tuo Asashion yhteiskoulun lukioon uuden katraan oppilaita ja opettajia. Uudet opettajat ovat itsekin kyseisen koulun kasvatteja, mutta sekoilusta päätellen heillä on aikuistuminen vielä pahasti kesken. Muuttuuko opettajainhuonekin kuumottavan romantiikan ja otakupakkomielteiden ahjoksi?
Huumori
Ikäsuositus 12+
1. osainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä?